Aktuality

Poděkování zaměstnancům

22. 12. 2020

Vážení přátelé, spolupracovníci, kolegyně a kolegové,

dovolte mi, abych Vám všem, kteří jste členy výjezdových skupin, zdravotnického operačního střediska, pracujete na PZS, výcvikovém středisku, v různých pracovních skupinách, krizovém řízení, v administrativě, staráte o vozový park, techniku, spojení, nebo o úklid či opravy všeho druhu, poděkoval jménem vedení ZZS JčK a zejména jménem svým, za práci, kterou jste odváděli v tomto prapodivném roce , poznamenaném pandemií COVID 19. Děkuji  za Vaši odvahu, obětavost a nasazení během celého roku, v nepředvídatelném riziku nákazy a podmínkách, které jistě nelze nazvat komfortními.

Doufám, že všichni, kteří budou ve službě o vánočních svátcích, budou mít možnost se setkat se svými blízkými, rodinami či přáteli a najdou dostatek času k odpočinku.

Těším se na další společnou práci s Vámi i v roce 2021. Obávám se, že ani tento rok se neobejde bez komplikací, způsobených probíhající pandemií a přeji Vám i v nadcházejícím roce zejména pevné zdraví, ale i nalezení nových pozitiv a radostí v práci, osobním a rodinném životě.

MUDr. Marek Slabý, MBA, LL.M
ředitel ZZS JčK